Välkommen till action photo, en sajt av och för dig som älskar fotografi och allt relaterat till detta.

Jag startade den här hemsidan eftersom jag själv verkligen brinner för fotografi och vill dela med mig om mina tankar kring ämnet, samt lite annat som jag också är intresserad av. När det gäller foto är jag minst lika passionerad om mina egna äventyr som fotograf, samt andras foton. Som namnet på min sajt antyder gillar jag också att hålla mig aktiv så det kan hända att jag skriver lite om det också – vilken form det än kan tänkas ta.

När det gäller foto tycker jag själv att ens personlighet bör skina igenom så att man verkligen får en inblick till fotografens liv och tankar. Därför vill jag dela med mig så mycket som möjligt av annat som jag också är intresserad av.

Jag skriver om lite allt möjligt, från teknik till estetik och jag är även intresserad av olika trender inom foto och film så det kan även dyka upp här på hemsidan. Dessutom vill jag gärna diskutera lite mer ingående om kameror jag använder och skriva ärliga recensioner om dessa. Förhoppningsvis finns det kanske någon fotograf – vare sig det är som hobby eller professionellt – som kan få användning av det. Själv är jag bara fotograf som hobby och passion men det innebär inte att jag inte lägger ned 100%. Jag tycker att man absolut kan leva för ett brinnande intresse även om det inte är ens jobb, det innebär dock att det kan bli lite svårt att få tid till det.

Läs vidare om du också älskar fotografi och vill hitta inspiration eller diskussion. Jag hoppas att du kan hitta något här på hemsidan som hjälper dig som vill ha innehåll om fotografi och annat som är relaterat till foto. En del artiklar är mest för nöjes skull så jag hoppas att du som läser tycker att de är underhållande.