De fem bästa slottarna med snygg grafik

Det blir alltid roligare att spela när man får inte bara spännande bonusrundor och freespins, utan också ett spel med snygg grafik och design som gör att man dras in i spelet på ett helt annat sätt. Vill man ta en paus från dessa slottar kan man alltid välja ett av de spel som finns i kategorin action sports Unibet, där man hittar alla möjliga actionspel. Dessa kan man ta del av emellan spelomgångar på någon av de fem snygga slottar vi valt ut.

Gonzo’s Quest

Det här är en spännande 3D slot med en snygg grafik och uppbyggnad. Spelet kommer från NetEnt och man får här chansen att spela sig igenom Gonzalo Pizarros liv. Gonzalo var en upptäcktsresande som verkade på 1500-talet och det är härifrån spelet har tagit sin inspiration. Fyllt med uråldriga symboler från främmande folk och länder spelas slotten, där det inte handlar om spins på hjulen, utan om stenblock som faller ner på spelplanen och krossas när de bidrar till en vinst. Har man turen att få upp tre guldstenar på spelplanen samtidigt kommer man skickas vidare till freespins funktionen.

Cleopatra II

Den här slotten är en uppföljare på den stora succén Cleopatra som IGT lanserade för några år sedan. Den här slotten har snyggare grafik och flera detaljer på designen som originalet saknade, och det är därför den kommer med på listan. Det finns också fler varianter på bonusar och liknande i denna nya tappning, vilket bidrar till att varje spelomgång känns unik och fräsch. Självklart är man kvar i Egypten under Cleopatras välde. Sfinxer och spelkort blandas i symbolerna, och det finns en fast jackpott på 10 000 mynt att hämta.

Voodoo Candy Shop

Kliv in i en lite speciell godisaffär, där de vanliga sötsakerna blandas med voodoo dockor och symboler. Designen på spelet är imponerande, och förhöjer spelupplevelsen rejält. Det finns 20 vinstlinjer fördelade på 5 hjul, där den högsta vinsten är 50x insatsen. Detta kan tyckas vara ganska lågt, särskilt i kombination med avsaknaden av en fast eller progressiv jackpott, men Voodoo Candy Shop är ändå ett spel värt att testa, om så bara för den snygga grafiken. Som tur är finns den att provspela gratis på en mängd olika online casinos.

Jack and the Beanstalk

Det här är såklart en slot inspirerad av den klassiska berättelsen av Joseph Jacobs. Man spelar på fem hjul och har ständigt sällskap av Jack, som står till vänster på spelplanen. Det här är en av NetEnts mest omtyckta slot, inte minst för det snygga utseendet och de roliga bonusfunktionerna.

Koi Princess

Denna slott har fantastiskt fin design som direkt förflyttar spelaren till Japan, omringad av vackra blommor och med en prinsessa vid sin sida. Här handlar det om att lyckas få någon av de slumpmässiga bonusar som gömts i spelet. Uppbyggnaden är klassisk, med 5 hjul och 20 vinstlinjer, men det är just bonusarna som gör Koi Princess till något alldeles speciellt. Det kan när som helst komma upp tre fiskar på skärmen, som man ska välja mellan. Väljer man rätt kommer en hel rad symboler förvandlas till andra, det bästa är såklart att de blir till wild symboler och ökar vinstchanserna rejält.